Asiatisk kålsalat med mango og cashewnødder

22. november 2021 af .

Foto: Peter Kam

Med sin sprøde konsistens og lette kålsmag passer glaskålen perfekt i en asiatisk salat. Kombinér den med sød mango og krydret chili, og vend den med lime og fiskesauce. Perfekt til kyllingespyd eller en bøf.

Ingredienser

Sådan gør du

Fjern de yderste spidskålsblade, og snit spidskålen fint. Skræl glaskålen med en kartoffelskræller, og skær den i meget tynde stave.
Skær mango i tynde skiver. Skyl chili, og skær den i skiver. Vend spidskål, glaskål, mango, chili og bønnespirer sammen i en skål.
Pisk sesamolie, fiskesauce og friskpresset limesaft sammen i en skål. Vend salaten med dressingen.
Rist nødderne på en tør pande, til de bliver gyldne. Hak nødderne groft, og drys dem over salaten.
Pynt salaten med frisk koriander, og servér den straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar