Asiatisk kålsalat med mango og cashewnødder
22. november 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Med sin sprøde konsistens og lette kålsmag passer glaskålen perfekt i en asiatisk salat. Kombinér den med sød mango og krydret chili, og vend den med lime og fiskesauce. Perfekt til kyllingespyd eller en bøf.
Ingredienser
Sådan gør du
Fjern de yderste spidskålsblade, og snit spidskålen fint. Skræl glaskålen med en kartoffelskræller, og skær den i meget tynde stave.
Skær mango i tynde skiver. Skyl chili, og skær den i skiver. Vend spidskål, glaskål, mango, chili og bønnespirer sammen i en skål.
Pisk sesamolie, fiskesauce og friskpresset limesaft sammen i en skål. Vend salaten med dressingen.
Rist nødderne på en tør pande, til de bliver gyldne. Hak nødderne groft, og drys dem over salaten.
Pynt salaten med frisk koriander, og servér den straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk