Asiatisk gulerodssalat
30. marts 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Med den her salat kommer dine smagsløg en tur til Asien. Der er mango, chili, koriander og peanuts i salaten, der er sprød, sød og syrlig på en gang.
Ingredienser
Sådan gør du
Striml gulerødder og hvidkål.
Skær mango i stykker, og hak chili.
Pisk olie, salt, peber, sukker og friskpresset limesaft sammen, og vend dressingen med salaten.
Hak peanuts, og drys nødderne over salaten sammen med koriander.
Servér f.eks. med stegt laks eller kylling.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk