Asiatisk coleslaw
24. oktober 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
En klassisk coleslaw er svøbt i en cremet og ofte lidt fed dressing. Denne asiatiske version er mere let og vendt i en frisk dressing med ingefær.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl spidskål og pak choy, og snit begge i tynde strimler.
Skræl gulerødderne, og riv dem i lange strimler. Rens forårsløg, og snit dem i tynde skiver.
Rør olie, soja, honning og fintrevet ingefær sammen i en skål. Tilsæt friskpresset limesaft, og smag dressingen til.
Vend dressingen sammen med alle grøntsagerne, og anret salaten i en skål. Drys med sesamfrø.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk