Asiatisk coleslaw

24. oktober 2022 af .

Foto: Peter Kam

En klassisk coleslaw er svøbt i en cremet og ofte lidt fed dressing. Denne asiatiske version er mere let og vendt i en frisk dressing med ingefær.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl spidskål og pak choy, og snit begge i tynde strimler.
Skræl gulerødderne, og riv dem i lange strimler. Rens forårsløg, og snit dem i tynde skiver.
Rør olie, soja, honning og fintrevet ingefær sammen i en skål. Tilsæt friskpresset limesaft, og smag dressingen til.
Vend dressingen sammen med alle grøntsagerne, og anret salaten i en skål. Drys med sesamfrø.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar