Asiatisk ceviche med asparges og agurk

28. august 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Ceviche er en lynhurtig ret med råmarineret fisk, der minder lidt om sushi.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær laksen i tynde strimler. Skyl og pres limen. Vend laksestrimler med limesaft, fiskesauce, sesamolie, soja, salt og peber i en skål. Lad det trække 5-10 minutter.
Skyl agurk og asparges, og skær dem i tynde skiver. Vend dem med laksestrimlerne.
Anret laks, grønt og marinade på 4 tallerkner. Pynt med mynteblade og wasabiærter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar