Asiatisk ceviche med asparges og agurk
28. august 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Ceviche er en lynhurtig ret med råmarineret fisk, der minder lidt om sushi.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær laksen i tynde strimler. Skyl og pres limen. Vend laksestrimler med limesaft, fiskesauce, sesamolie, soja, salt og peber i en skål. Lad det trække 5-10 minutter.
Skyl agurk og asparges, og skær dem i tynde skiver. Vend dem med laksestrimlerne.
Anret laks, grønt og marinade på 4 tallerkner. Pynt med mynteblade og wasabiærter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk