Artiskoksalat med bacon

13. august 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

En fyldig salat med artiskokker, bacon og gulerødder, der både kan serveres lun eller kold. Salaten kan også spises som en ret i sig selv.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær baconen i tynde strimler. Hak løg og hvidløg fint. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver.
Hæld væden fra artiskokkerne. Vend artiskokkerne med olie, salt og peber.
Steg baconstrimlerne gyldne på en tør pande.
Tilsæt løg, hvidløg, gulerødder og artiskokker. Lad dem få farve, og drys hakket persille på.
Servér artiskoksalaten lun som tilbehør til kylling eller kød, eller kold til en grøn salat med vinaigrette.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar