Artiskoksalat med bacon
13. august 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
En fyldig salat med artiskokker, bacon og gulerødder, der både kan serveres lun eller kold. Salaten kan også spises som en ret i sig selv.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær baconen i tynde strimler. Hak løg og hvidløg fint. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver.
Hæld væden fra artiskokkerne. Vend artiskokkerne med olie, salt og peber.
Steg baconstrimlerne gyldne på en tør pande.
Tilsæt løg, hvidløg, gulerødder og artiskokker. Lad dem få farve, og drys hakket persille på.
Servér artiskoksalaten lun som tilbehør til kylling eller kød, eller kold til en grøn salat med vinaigrette.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk