Arme riddere med creme og friske bær
At tørre rester toastbrød kan trylles om til lækre arme riddere på ingen tid er sand morgenmadsmagi. Den her version smager skønt af kardemomme og serveres med både creme og bær.

0-30 min.
(0)
22. september 2022 af Linn GrubbströmFoto: Martin Tanggaard
Ingredienser
personer
Arme riddere
- toastbrød
- 8 skiver
- æg
- 4
- sødmælk
- 1½ dl
- stødt kardemomme
- ¼ tsk.
- smør
- 25 g
- sukker
- 2 spsk.
- salt
- 1 tsk.
Topping
- cremefraiche 18 %
- 2 dl
- hytteost
- 2 dl
- honning
- 2 tsk.
- friske hindbær og blåbær
- 200 g
Sådan gør du
Arme riddere
Skær brødskiverne over på tværs.
Pisk æg, mælk og kardemomme sammen, og dyp brødskiverne i blandingen.
Steg brødet gyldent på begge sider på en pande med smør.
Drys brødet med sukker og salt.
Topping
Pisk cremefraiche, hytteost og honning sammen.
Servér de arme riddere med creme og bær.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Klassisk opskrift på arme riddere