Arme riddere med bærcoulis og citroncreme
3. august 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Man kan ikke rigtig have ondt af de stakkels arme riddere, når de bliver flankeret af så lækkert tilbehør. Servér dem med rigelig bærcoulis, citroncreme og friske bær.
Ingredienser
Sådan gør du
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Skær brødskiverne i halve på skrå. Pisk ægget let sammen med fløde og vaniljekorn.
Vend brødskiverne godt rundt i æggeblandingen, og steg dem gyldne på begge sider i smør på en stor pande. Læg dem på et fad, og drys med sukker.
Skyl bærrene, nip jordbærrene. Blend ¹⁄₃ af bærrene med flormelis i en foodprocessor. Gem resten af bærrene til pynt.
Riv skallen fint, og pres saften af citronen. Rør yoghurt sammen med flormelis, citronsaft og citronskal til en let syrlig creme.
Fordel bærcoulis, friske bær og citroncreme på brødene, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på arme riddere
Powered by Froala Editor