Aqua de Valencia og serrano-snack

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Med en lille sjat Cointreau, friskpresset appelsinjuice og din yndlingscava får du spansk Aqua de Valencia for alle pengene. Servér en lækker serrano-snack til din drink.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl appelsinen, og skær den i tynde skiver.
Læg isterninger og appelsinskiver i en kande eller bowle, og hæld Cointreau og appelsinjuice over.
Top op med cava, og pynt med frisk mynte.
Halvér skiverne af serranoskinke, og steg dem sprøde i en smule olie på en pande.
Afkøl skinken på fedtsugende papir, og servér den med cremefraiche og ribs og drinken ved siden af.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar