Aqua de Valencia og serrano-snack
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Med en lille sjat Cointreau, friskpresset appelsinjuice og din yndlingscava får du spansk Aqua de Valencia for alle pengene. Servér en lækker serrano-snack til din drink.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl appelsinen, og skær den i tynde skiver.
Læg isterninger og appelsinskiver i en kande eller bowle, og hæld Cointreau og appelsinjuice over.
Top op med cava, og pynt med frisk mynte.
Halvér skiverne af serranoskinke, og steg dem sprøde i en smule olie på en pande.
Afkøl skinken på fedtsugende papir, og servér den med cremefraiche og ribs og drinken ved siden af.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk