Appelsinsirup
18. juli 2019
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Appelsinsirup kan bruges på adskillige måder, men smager fx skønt til hjemmelavede pandekager, som topping på skyr eller i drinks.
Ingredienser
Sådan gør du
Bring vand og sukker i kog.
Skru straks ned, og lad det simre i ca. 30 minutter under låg. Lagen skal være let gylden.
Tilsæt vaniljestang og appelsinsaft. Rørforsigtigt, til det koger.
Skru ned, og lad det simre i yderligere 30 minutter.
Lad siruppen køle ned, og hæld den på en lille skoldet flaske.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk