Appelsinsirup

18. juli 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Appelsinsirup kan bruges på adskillige måder, men smager fx skønt til hjemmelavede pandekager, som topping på skyr eller i drinks.

Ingredienser

Sådan gør du

Bring vand og sukker i kog.
Skru straks ned, og lad det simre i ca. 30 minutter under låg. Lagen skal være let gylden.
Tilsæt vaniljestang og appelsinsaft. Rørforsigtigt, til det koger.
Skru ned, og lad det simre i yderligere 30 minutter.
Lad siruppen køle ned, og hæld den på en lille skoldet flaske.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar