Appelsinsalat med granatæble

30. oktober 2019 af .

Foto: Line Falck Christensen

En smuk appelsinsalat, der på fineste vis balancerer det sure med det søde. Salaten vil pynte på ethvert veldækket bord og egner sig godt til tunge kødretter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl appelsiner, fjern den hvide hinde, og skær appelsinkødet i tynde skiver med en skarp kniv. Læg dem på et fad.
Pil og skær rødløg i tynde skiver, og fordel dem over appelsinerne.
Drys granatæblekerner over, og dryp med olie.
Skyl og pluk persille, og drys det over appelsinsalaten.

Tip!

Granatæblekerner er møjsommelige at pille ud af skallen, så for at spare tid kan du i supermarkedet købe en lille bakke med spiseklare granatæblekerner.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar