Appelsinsalat med granatæble
30. oktober 2019
af
Kristine Høeg.
Foto: Line Falck Christensen
En smuk appelsinsalat, der på fineste vis balancerer det sure med det søde. Salaten vil pynte på ethvert veldækket bord og egner sig godt til tunge kødretter.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl appelsiner, fjern den hvide hinde, og skær appelsinkødet i tynde skiver med en skarp kniv. Læg dem på et fad.
Pil og skær rødløg i tynde skiver, og fordel dem over appelsinerne.
Drys granatæblekerner over, og dryp med olie.
Skyl og pluk persille, og drys det over appelsinsalaten.
Tip!
Granatæblekerner er møjsommelige at pille ud af skallen, så for at spare tid kan du i supermarkedet købe en lille bakke med spiseklare granatæblekerner.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk