Appelsinsalat med fennikel og oliven

6. april 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Den her appelsinsalat med granatæble, fennikel og oliven passer perfekt til fisk eller kylling. Den er syrlig, sød og sprød i samme bid.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær skallen af appelsinerne, og skær dem i tynde skiver.
Skær fenniklen tyndt, gerne på et mandolinjern, og anret i en skål med appelsinerne.
Del granatæblet, og pil kernerne ud.
Hak pistacienødder og mynte groft, og drys det over salaten sammen med oliven og granatæble.
Bland honning, olie, salt og peber i en skål. Hæld forsigtigt i eddiken, imens du pisker dressingen sammen.
Hæld dressingen over salaten. Servér salaten sammen med f.eks. fisk eller kylling.

Tip!

I sommermånederne er det lækkert at skifte granatæblekernerne ud med danske jordbær.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar