Appelsinsalat med chokolade og nødder

18. juli 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Appelsinens syrlighed fungerer utroligt godt sammen med den mørke chokolade. Drys med hasselnødder, frisk mynte og lidt rørsukker, og du har alletiders snack.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær skal og den hvide hinde af appelsinerne. Skær herefter appelsinerne i fine skiver med en skarp kniv. Fjern evt. sten
Bland appelsinsaften sammen med sukkeret. Hæld blandingen over appelsinskiverne, og lad det marinere i ca. 30 minutter.
Rist hasselnødderne på en bageplade i ca. 5 minutter ved 200°.
Nulr skallen af dem, og hak dem. Drys dem over appelsinskiverne lige inden servering.
Riv chokoladen henover, og pynt evt. med frisk mynte.

Tip!

Salaten kan sagtens kommes på middagsbordet, hvor den vil være et friskt indput til fx den tungere julemad.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar