Appelsinsalat med avocado og pistacienødder

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Sød, syrlig og supersaftig salat med farvestrålende appelsiner, der passer til alle typer stegt kød.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær skrællen af appelsinerne, og skær dem herefter i tynde skiver med en skarp kniv.
Halvér avocadoen, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Dryp dem med lidt citronsaft, så de ikke bliver brune.
Pil og hak skalotteløg fint, og rør det sammen med balsamico, honning, spidskommen, knuste rosa peberkorn og salt. Rør olivenolien i til sidst.
Anret appelsiner og avocado på et fad eller tallerkener.
Dryp med vinaigrette, og top med karse og grofthakkede pistacienødder.

Tip!

Hvis du er glad for varme julekrydderier, kan du smage vinaigretten til med ½ tsk. kanel og ½ tsk. allehånde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar