Appelsinmousse med marengs og flødeskum

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Blød appelsinmousse møder sprød marengs – uhm!

Bemærk
Køletid: 4-6 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg husblassen i en skål med koldt vand i 10 minutter.
Pisk æg og sukker luftigt med en elpisker. Varm appelsinsaft og Grand Marnier op til kogepunktet i en gryde.
Tag gryden af varmen. Vrid husblassen, og opløs den helt i den varme appelsinsaft.
Pisk fløden til let skum. Pisk appelsinsaftblandingen i æggemassen, og vend derefter flødeskum og appelsinskal i. Fordel moussen i kopper til det ønskede antal personer, og stil dem på køl i 4-6 timer.
Pisk fløden til skum. Pynt hver dessert med flødeskum og 2 knuste marengskys.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar