Appelsinmousse med marengs og flødeskum
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Blød appelsinmousse møder sprød marengs – uhm!
Bemærk
Køletid: 4-6 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg husblassen i en skål med koldt vand i 10 minutter.
Pisk æg og sukker luftigt med en elpisker. Varm appelsinsaft og Grand Marnier op til kogepunktet i en gryde.
Tag gryden af varmen. Vrid husblassen, og opløs den helt i den varme appelsinsaft.
Pisk fløden til let skum. Pisk appelsinsaftblandingen i æggemassen, og vend derefter flødeskum og appelsinskal i. Fordel moussen i kopper til det ønskede antal personer, og stil dem på køl i 4-6 timer.
Pisk fløden til skum. Pynt hver dessert med flødeskum og 2 knuste marengskys.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk