Appelsinmousse med kandiserede appelsinskal

I vintermånederne er appelsinerne saftige og lækre, og det bør udnyttes. I denne søde dessert kan man virkelig sige, at appelsinerne spiller hovedrollen. Resultatet bliver både flot og velsmagende.

Appelsinmousse med kandiserede appelsinskal
0-30 min.

(0)

April 6, 2021 af Mai KnauerFoto: Columbus Leth
Bemærk:Tørretid, appelsinskaller: Mindst 12 timer. Køletid, appelsinmousse: Mindst 5 timer.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Har du kandiserede appelsinskaller tilbage, kan de gemmes i et glas med låg. Vil du spise dem som et snack, kan du smelte lidt chokolade og dyppe den ene ende af skallen i chokoladen. Lad chokoladen størkne, og spis dem sammen med f.eks. en kop kaffe.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'