Appelsinmarineret kylling med coleslaw
1. juni 2018
af
Sandra Pugliese.
Foto: Line Falck
Kylling i en lækker, frisk marinade af appelsinsaft serveret med en skøn coleslaw.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingefileterne over på tværs, og læg dem i en skål. Riv skallen og pres appelsinerne. Fordel appelsinskal og -saft over kyllingekødet.
Hak estragon fint, og vend det med kyllingekødet og appelsinmarinaden. Dæk skålen til, og stil på køl i 2-12 timer.
Dup kyllingekødet tørt, krydr med salt og peber, og steg det på en (grill)pande i 2 minutter på hver side, til kødet er netop gennemstegt.
Skær spidskål i meget tynde strimler. Skrub gulerødderne, og skær dem i tynde strimler på langs. Skær løget i tynde skiver. Hak krydderurterne fint.
Rør yoghurt sammen med eddike, spidskommen, honning, salt og peber. Bland dressingen med grøntsager og krydderurter, og servér som tilbehør til kyllingekødet.
Tip!
Coleslawen smager også vidunderligt med rødbeder i stedet for gulerødder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk