Appelsinkage med mandler og abrikoser
18. juli 2019
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Prøv denne marokkanske variant af appelsinkagen med mandler og abrikoser, der er fyldt med smag og har et dejligt saftigt bid.
Ingredienser
Udstyr
1 springform, ca. 22 cm i diameter
Sådan gør du
Skyl og kog appelsinerne i vandet ved svag varme i ca. 1 time.
Lad appelsinerne køle af, og skær dem i mindre stykker. Skær også abrikoser og mynte i mindre stykker.
Blend appelsiner, abrikoser og mynte. Pisk æg og sukker sammen, og tilsæt mandelmelr og bagepulver.
Vend appelsinmassen i dejen, og fyld den i en smurt springform. Bag kagen ved 200° i ca. 1 time.
Lad kagen køle af, og pynt evt. med flormelis. Kagen kan holde sig i køleskabet i ca. 1 uge.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk