Appelsiner med pistacienødder og mynte

18. marts 2022 af .

Foto: Peter Kam

Blodappelsiner er så søde og lækre, at de fortjener at spille hovedrollen i denne dessert. Skær appelsinerne i tynde skiver, marinér dem, og servér dem sammen med creme og knasende nødder.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær skallen af appelsinerne, og skær dem i tynde skiver. Fordel appelsinerne på et fad.
Varm honning, vand og vaniljepulver i en gryde i 2 minutter, og hæld væsken over appelsinerne.
Pil granatæblekernerne, og hak nødderne groft. Drys dem over appelsinerne.
Skyl mynten, og pynt appelsinerne med mynteblade.
Pisk fløden luftig med en elpisker i en skål, og vend den sammen med yoghurten.
Sigt flormelis og kardemomme i cremen, og vend den sammen. Servér cremen med appelsinerne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar