Appelsiner med pistacienødder og mynte
18. marts 2022
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Blodappelsiner er så søde og lækre, at de fortjener at spille hovedrollen i denne dessert. Skær appelsinerne i tynde skiver, marinér dem, og servér dem sammen med creme og knasende nødder.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær skallen af appelsinerne, og skær dem i tynde skiver. Fordel appelsinerne på et fad.
Varm honning, vand og vaniljepulver i en gryde i 2 minutter, og hæld væsken over appelsinerne.
Pil granatæblekernerne, og hak nødderne groft. Drys dem over appelsinerne.
Skyl mynten, og pynt appelsinerne med mynteblade.
Pisk fløden luftig med en elpisker i en skål, og vend den sammen med yoghurten.
Sigt flormelis og kardemomme i cremen, og vend den sammen. Servér cremen med appelsinerne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk