Aperol spritz med prosecco og appelsin
15. december 2020
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Aperol spritz er en af de nemmeste velkomstdrinks, du kan lave. Den er fin i farven og smagen er mild og frisk.
Ingredienser
Sådan gør du
Fordel Aperol i lave glas, og fyld op med prosecco.
Skær appelsinen i tynde skiver, og læg ½ skive i hvert glas sammen med 1-2 isterninger.
Tip!
Aperol er en bitter aperitif lavet på bl.a. pomerans og appelsiner. Den kan drikkes, som den er, men er også rigtig god i cocktalis, hvor bitterheden tøjles af mousserende vin og is.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk