Aperol spritz med prosecco og appelsin

Aperol spritz er en af de nemmeste velkomstdrinks, du kan lave. Den er fin i farven og smagen er mild og frisk.

Ingredienser

Sådan gør du

Fordel Aperol i lave glas, og fyld op med prosecco.
Skær appelsinen i tynde skiver, og læg ½ skive i hvert glas sammen med 1-2 isterninger.

Tip!

Aperol er en bitter aperitif lavet på bl.a. pomerans og appelsiner. Den kan drikkes, som den er, men er også rigtig god i cocktalis, hvor bitterheden tøjles af mousserende vin og is.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar