Antipasti – små lækre forretter
9. december 2021
af
Susanne Palmqvist.
Foto: Henrik Freek
Antipasti er forret på italiensk, og her får du 3 lækre varianter. Start middagen med de små retter, man kan sidde og nippe til for at strække hyggen.
Ingredienser
Sådan gør du
Kom et tyndt lag pesto og lidt rucola på hver skive bresaola, og rul dem sammen.
Anret på et fad, og drys med parmesan.
Hæld væden fra artiskokkerne, og skær dem i halve eller kvarte.
Bland dem med olie, hakket persille og presset hvidløg. Anret i små skåle.
Hæld væden fra ostekuglerne.
Vend dem med olie og chiliflager, og anret sammen med hakkede semidried tomater.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk