Andesauce med æble
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
En dejlig andesauce, der passer perfekt til andesteg.
Ingredienser
Sådan gør du
Smelt sukkeret i en gryde, til det er flot gyldent.
Hæld æblecidereddike og rødvin ved, og lad det koge ind til den halve mængde.
Tilsæt stegesky/andebouillon og æble skåret i små tern, og varm saucen igennem.
Hæld saucen igennem en sigte og over i en ren gryde.
Smelt andefedtet på en tallerken over saucen, og rør det sammen med mel til en lille melbolle.
Læg melbollen i saucen, og pisk, så den jævnes. Smag til med sukker, salt og peber.
Juster evt. saucens tykkelse ved at piske lidt koldt vand i.
Tip!
Hvis du steger anden dagen før, den skal spises, kan du også lave saucen helt færdig, så den bare skal varmes. Er der ikke 4 dl stegesky fra anden, kan du supplere med færdigkøbt andebouillon.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk