Anderillette med confiterede andelår
5. februar 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Til en god frokost hører hjemmelavede lækkerier, og en anderillette lavet af confiterede andelår er både meget let at lave og superlækkert.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 150°. Pil løget, og halvér det. Læg de halve løg i et ovnfast fad med andelårene ovenpå, og steg det i ovnen i ca. 15 minutter, til andelårene er gennemvarme. Pil kødet af benene, og kassér benene.
Pluk kødet fra hinanden, hak løget, og rør det med andefedt og sennep til en ensartet blanding. Krydr med salt og peber. Fyld anderilletten i en serveringsskål, og lad den køle af.
Pynt rilletten med finthakket purløg, og servér den med rugbrød og cornichoner.
Tip!
Skal anderiletten gemmes til en anden dag, kan du smelte nogle skefulde andefedt, og hælde det på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på hjemmelavet anderillette