Andelår med ristet rosenkål
12. november 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Dårlige minder om rosenkål forsvinder, så snart du smager denne salat med ristet rosenkål, hasselnødder, appelsinskal og parmesan. Den smager skønt sammen med det sprødstegte andelår!
Ingredienser
Sådan gør du
Rist hasselnødder på en tør pande, og hak dem groft. Skyl rosenkål, skær bunden væk, og skær rosenkålen i kvarte.
Rist dem i smør på panden, til de er flot gyldne. Riv appelsinskal over, og krydr med salt og peber.
Anret rosenkålsalaten på et fad, og riv parmesan over. Drys med de hakkede hasselnødder.
Rids skindet på andelårene let med en skarp kniv, og krydr godt med salt og peber.
Steg først andelårene på skindsiden i lidt smør på en pande, til skindet er sprødt og gyldent.
Vend dem, og steg dem på den anden side i ca. 5 minutter, til de er let rosa indeni. Lad andelårene hvile i 10 minutter.
Servér andelårene med rosenkålssalat og evt. brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk