Andebryst med tang og sesam
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Giv den populære and et eksotisk twist med ingefær, chili, tang og sesam!
Bemærk
Marinering, andebryst: Mindst 2 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Riv skal, og pres saft af appelsin. Bland fintrevet appelsinskal og -saft med de øvrige ingredienser.
Rids skindet på andebrysterne. Læg dem i en frysepose, og hæld ingefærmarianden over. Luk posen, og læg den på køl i mindst 2 timer.
Tænd ovnen på 200º. Læg andebrysterne i en bradepande, og steg dem i ovnen i 25-30 minutter. Lad dem hvile i 10 minutter.
Skyl agurken, halver den på langs, og fjern kernerne. Skær den i skiver.
Skyl ærteskud. Hak koriander. Snit nori-tangen fint. Rist sesamfrø på en tør pande, til de er let gyldne.
Fordel tynde skiver af andebryst på tallerkener. Top med agurkeskiver, og dryp 1 spsk. sød chilisauce over hver anretning. Drys med ærteskud og koriander. Pynt hver anretning med tang og ristede sesamfrø.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk