Andebryst med kirsebærsauce og krydret rødkål
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Hiv kirsebærsaucen med ind i det salte køkken, og servér den til et saftigt andebryst!
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartofler, skær dem i kvarte, og vend med olie, salt, peber og timian i et ovnfad. Steg dem møre i en 175º varm ovn i ca. 35 minutter.
Rids fedtet på andebrysterne, og brun dem med fedtet nedad på en pande. Vend dem, og steg i 2 minutter. Læg dem i et ovnfad, krydr med salt og peber.
Ovnsteg dem ved 175º i 10 minutter.
Hæld portvin på panden, som anden har stegt på. Kog op, og tilsæt bouillon, fløde, salt og peber. Justér farven med kulør. Kom kirsebær i, og tag panden af varmen.
Steg krydderierne let i smør på en pande. Lad fintsnittet rødkål stege med i 3 minutter. Vend eddike i, og smag til med sukker, salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk