Andebryst med glasnudler og agurkesalat
2. august 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
En dejlig asiatisk ret, der er nem at lave. Lav også en agurkesalat med limedressing, der giver masser af smag og klæder det saftige andebryst godt.
Ingredienser
Sådan gør du
Fjern sener fra andebrysterne, og rids skindet. Steg dem med fedtsiden nedad på en pande, til fedtsiden er gylden.
Vend dem, og steg dem på kødsiden i 2 minutter ved høj varme. Skru ned, og steg dem i 10-15 minutter, eller til de er netop gennemstegte. Lad kødet hvile i 10 minutter.
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
Skyl agurkerne, og skær dem i tynde skiver på langs. Del avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tynde skiver. Skyl æblet, og skær det i tynde både. Bland det hele sammen.
Pres saften af limefrugten. Rør limesaft sammen med fiskesauce. Skræl og riv ingefær. Pil og pres hvidløg. Bland det i dressingen sammen med chiliflager. Hæld dressingen over agurkesalaten.
Anret skiver af andebryst oven på agurkesalaten, og drys med plukket koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk