Andebryst i soja-appelsin-sauce med svampe og grønkål
Den asiatisk-inspirerede and skal trække i marinade natten over. Appelsinen tilfører en skøn duft og et friskt pust til retten.
![Andebryst i soja-appelsin-sauce med svampe og grønkål](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/andebryst-i-soja-appelsin-sauce-med-svampe-og-gronkal_233.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.6971435546875&fp-z=1)
0-30 min.
(1)
May 31, 2018 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Stine Christiansen, Skovdal Nordic
Bemærk:Marinering: 1 døgn.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner