Andebryst i rød karry
23. februar 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Der er fuld smæk på krydderierne i denne asiatiske ret med and og eksotiske frugter.
Ingredienser
Sådan gør du
Rids andebrystet på skindsiden, og gnid det med salt. Brun det på en tør pande med skindsiden nedad. Steg det på kødsiden i 8 minutter og på skindsiden i ca. 10 minutter. Lad det færdigstegte andebryst hvile under et rent viskestykke i 5 minutter, og skær det i strimler.
Skær gulerødder i tynde stave, halvér tomaterne, og skær ananas i tern. Hak chili fint. Skær rødløg i både, og pil lagene fra hinanden.
Rist karrypasta og olivenolie med 1 spsk. kokosmælk i 2-3 minutter. Sautér rødløg i blandingen, til de bliver bløde. Tilsæt gulerødder, chili og sukkerærter, og lad det stege med i et par minutter.
Hæld resten af kokosmælken over sammen med tomater og ananas. Bring det i kog, og tilsæt and. Smag til med fiskesauce og sukker, og varm retten godt igennem.
Anret karrysaucen oven på kogte ris, og drys med grofthakkede cashewnødder og korianderblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk