And og grønne bønner i peanutsauce
2. august 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
En superlækker asiatisk ret med and og grønne bønner i en skøn peanutsauce, der både er spicy og fyldig på samme tid. Det kan hurtigt gå hen og blive en ny familie-favorit.
Bemærk
Husk, at grønne bønner ikke må spises rå!
Ingredienser
Sådan gør du
Skær andebrystet i skiver, og steg det i lidt olie i en varm wok. Tag det op af wokken, når det er godt brunet.
Læg karrypasta i wokken, og lad den varme kort. Tilsæt peanutbutter og kokosmælk, og rør det hele godt sammen.
Lad det simre i 3-4 minutter. Smag til med limesaft, fiskesauce og sukker.
Nip enderne af bønnerne, og læg bønnerne i saucen. Lad dem simre under låg i 3-4 minutter.
Pil løget, og skær det i både. Tilsæt løg og and, og lad det hele simre, til anden er gennemtilberedt, og bønnerne ikke er rå.
Pluk koriander. Hak peanuts, og skær limefrugt i både. Servér straks med et drys koriander, peanuts og limebåde til. Du kan evt. supplere med kogte ris.
Tip!
Er du ikke til and, er saucen også supergod til både okse og svin.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk