And i rød karry med ananas
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Andebryst i en cremet rød karrysauce med grønt, kokos og krydderurter er thaimad, når det er bedst. Nemt og superlækkert.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær andebrysterne i tynde strimler, og sæt dem til side.
Skyl auberginerne, og skær dem i kvarte. Rens forårsløg, og skær dem i tynde skiver. Pil og hak hvidløg fint. Pluk bladene af thaibasilikummen, og læg blade og stængler hver for sig. Skær skrællen af ananassen, skær den midterste stok væk, og skær frugtkødet i tern.
Varm jordnøddeolie op i en wok, og steg karrypasta, stængler fra thaibasilikum og finthakket hvidløg i et par minutter. Tilsæt andekødet, og steg videre i et par minutter.
Tilsæt auberginer, ananas og halvdelen af forårsløgene. Steg i 3-5 minutter. Hæld kokosmælk i retten, og lad det simre et par minutter, til saucen er tyknet en smule.
Pres saften af limefrugten. Smag til med limesaft og fiskesauce. Fjern basilikumstænglerne.
Kog nudler efter pakkens anvisning. Drys retten med thaibasilikumbladene og resten af forårsløgene, og servér med nudler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk