Amerikanske pandekager med blåbær

11. april 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Mmm, de her amerikanske pandekager er tykke og lækre, og med de søde og syrlige blåbær til har du den perfekte opskrift på en god morgen.

Ingredienser

Udstyr

blinispande

Sådan gør du

Rør mel, sukker, bagepulver og salt sammen i en skål.
Tilsæt kærnemælk lidt ad gangen, og rør, til der ikke er klumper i dejen.
Rør ægget i.
Opvarm en blinispande, og steg pandekagerne gyldne på begge sider i lidt smør.
Servér pandekagerne lune, og anret med blåbær og ahornsirup.

Tip!

Har du lavet en for stor portion pandekager, kan de sagtens fryses ned til en anden god gang. Se her i videoen, hvordan du lettest gør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk

Tips til opskriften på amerikanske pandekager

For at lave perfekte amerikanske pandekager er det vigtigt, at dejen er tyk nok. Ellers flyder de nemlig ud og mister deres lækre, buttede look.

Følg opskriften herover for den rigtige konsistens. Er du mere til klassiske tynde pandekager, kan du finde vores bedste opskrift på pandekager her.

Skal hviderne piskes stive?

I mange opskrifter skal æg skilles i blommer og hvider, så hviderne kan piskes stive og vendes i dejen.

Det er dog ikke nødvendigt for at få et godt resultat. Du kan selvfølgelig sagtens gøre det, men du behøver ikke.

Skal jeg bruges kærnemælk?

Du kan sagtens skifte kærnemælken ud med en anden slags mælk. Kærnemælken er lidt tykkere og giver derfor en dejligt cremet dej.

Rigtig god bagelyst ❤

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar