Amerikanske pandekager med blåbær
Foto: Columbus Leth
Mmm, de her amerikanske pandekager er tykke og lækre, og med de søde og syrlige blåbær til har du den perfekte opskrift på en god morgen.
Ingredienser
Udstyr
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Tips til opskriften på amerikanske pandekager
For at lave perfekte amerikanske pandekager er det vigtigt, at dejen er tyk nok. Ellers flyder de nemlig ud og mister deres lækre, buttede look.
Følg opskriften herover for den rigtige konsistens. Er du mere til klassiske tynde pandekager, kan du finde vores bedste opskrift på pandekager her.
Skal hviderne piskes stive?
I mange opskrifter skal æg skilles i blommer og hvider, så hviderne kan piskes stive og vendes i dejen.
Det er dog ikke nødvendigt for at få et godt resultat. Du kan selvfølgelig sagtens gøre det, men du behøver ikke.
Skal jeg bruges kærnemælk?
Du kan sagtens skifte kærnemælken ud med en anden slags mælk. Kærnemælken er lidt tykkere og giver derfor en dejligt cremet dej.
Rigtig god bagelyst ❤