Amerikanske pandekager med Amarena-kirsebær
9. marts 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Små, buttede pandekager må være en af de lækreste ting, USA har inspireret os til. Her får de selskab af små, røde kirsebærstykker og serveres med sirup fra det velkendte Amarena-glas.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland mel, bagepulver, salt, sukker og vaniljesukker i en skål.
Pisk mælk og æg sammen, og vend de tørre og våde ingredienser sammen.
Skær kirsebærrene i kvarte, og vend dem i dejen.
Smelt smør i en pande, fordel dejen, og steg pandekagerne gyldne på begge sider.
Servér pandekagerne med kirsebærsirup.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk