Amerikansk eggnog med cognac
9. februar 2021
af
Mai Knauer.
Foto: columbus leth
I den klassiske amerikanske eggnog bruges piskefløde, men denne variant er lavet på sødmælk i stedet. Udskift med fløde, hvis den skal være helt traditionel.
Bemærk
Køletid: 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æg, sukker og vaniljekorn sammen med en elpisker i en skål, til æggene er skummende.
Rør cognac og mælk i, og smag til med revet muskatnød.
Læg husholdningsfilm over skålen, og sæt den på køl i ca. 1 time.
Servér drinken iskold med lidt ekstra muskatnød på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på æggesnaps