Amerikansk eggnog med cognac

9. februar 2021 af .

Foto: columbus leth

I den klassiske amerikanske eggnog bruges piskefløde, men denne variant er lavet på sødmælk i stedet. Udskift med fløde, hvis den skal være helt traditionel.

Bemærk
Køletid: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æg, sukker og vaniljekorn sammen med en elpisker i en skål, til æggene er skummende.
Rør cognac og mælk i, og smag til med revet muskatnød.
Læg husholdningsfilm over skålen, og sæt den på køl i ca. 1 time.
Servér drinken iskold med lidt ekstra muskatnød på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar