Ajo blanco – spansk suppe
23. august 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Den klassiske spanske suppe nydes kold, så du kan sagtens lave den i god tid i forvejen. Servér den som en lækker forret med godt brød til.
Ingredienser
Sådan gør du
Blend mandler, vand og hvidløg til en helt fint ensartet og glat masse. Tilsæt brød for at tykne suppen. Smag til med salt, peber, sherryeddike og olivenolie.
Stil suppen på køl, til den er helt kold, og sérver den med et generøst dryp olivenolie, godt brød og halverede vindruer.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk