Agurkesuppe med ørredrogn

3. september 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Sæt en iskold og læskende agurkesuppe på bordet som en frisk forret eller let frokost.

Bemærk
Køletid: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl agurkerne, og skær 8-12 tynde skiver på langs til pynt (brug f.eks. et mandolinjern).
Rens forårsløgene, og blend dem sammen med den resterende agurk, 2 dl yoghurt, bouillon og mynte i en blender til en glat og ensartet konsistens. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Sæt suppen på køl i 1 times tid, så den er helt kold.
Anret agurkesuppen i dybe tallerkner. Pynt med resten af yoghurten, agurkestrimler og ørredrogn. Servér straks.

Tip!

Du kan erstatte hønsebouillon med grøntsagsbouillon eller vand for at gøre den vegetarisk.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar