Agurkesuppe med avocado og chili
6. september 2022
af
Pernille Skjødt.
Foto: columbus leth
Sæt en cremet og sommerlig suppe på bordet som en læskende forret eller let frokost.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl agurken, og skær den i grove stykker. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i mindre stykker. Skyl forårsløgene, og hak dem fint.
Hæld yoghurt, agurk, avocado, forårsløg, citronsaft og kold bouillon i en blender, og kør til jævn konsistens. Smag til salt, peber og evt. mere citronsaft. Sæt suppen i køleskabet indtil servering.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i små tern. Skyl agurken, og skær den i små tern. Skyl forårsløg og chili, og skær begge dele i tynde ringe.
Vend det hele sammen i en skål, og smag til med limesaft, olie, salt og peber.
Servér kold agurkesuppe med topping, og spis brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk