Agurk med stenbiderrogn og dild-fraiche

17. maj 2023 af .

Foto: Betina Hastoft

En skøn lille hapser på en lun forårsdag. Kan du ikke skaffe stenbiderrogn, kan du bruge rejer i stedet.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl agurken, og skær den i 8 lige tykke skiver. Lav en fordybning i hvert stykke med et kuglejern eller en teske. Drys med lidt salt, og lad dem trække, imens du laver resten.
Rør fraiche, hakket dild, salt og peber sammen i en skål, og smag til.
Skær brødet i papirtynde skiver (evt. på et mandolinjern),rist det sprødt, og bræk det i mindre stykker.
Hæld evt. væde fra agurkerne, og fordel lidt dild-fraiche i hver. Top med stenbiderrogn og rugbrødsdrys, og pynt med lidt ekstra dild. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar