Agurk med stenbiderrogn og dild-fraiche
17. maj 2023
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En skøn lille hapser på en lun forårsdag. Kan du ikke skaffe stenbiderrogn, kan du bruge rejer i stedet.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl agurken, og skær den i 8 lige tykke skiver. Lav en fordybning i hvert stykke med et kuglejern eller en teske. Drys med lidt salt, og lad dem trække, imens du laver resten.
Rør fraiche, hakket dild, salt og peber sammen i en skål, og smag til.
Skær brødet i papirtynde skiver (evt. på et mandolinjern),rist det sprødt, og bræk det i mindre stykker.
Hæld evt. væde fra agurkerne, og fordel lidt dild-fraiche i hver. Top med stenbiderrogn og rugbrødsdrys, og pynt med lidt ekstra dild. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk