Agurk med lakserillette og rogn
30. juni 2023
af
Nadia Mathiasen.
Foto: Columbus Leth
Lakserillette og rogn anrettet på agurkeskiver er en festlig lille appetitvækker, som tilmed er lynhurtig at lave. Lakserilletten smager også glimrende i en sandwich eller oven på rugbrød.
Ingredienser
Sådan gør du
Fjern skindet fra laksen, og pluk laksen i små stykker.
Pil og hak skalotteløg fint. Skyl og hak krydderurter fint.
Rør cremefraiche sammen med mayonnaise, laks, skalotteløg og krydderurter, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Skyl agurken, og skær den i skiver. Anret lakserilletten oven på agurkeskiverne.
Pynt med lakserogn og plukket dild, og servér straks.
Tip!
Du kan lave rilletten med varmrøget ørred i stedet for laks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk