After Eight-trøfler
1. november 2020
af
Kristine Høeg.
Foto: Line Falck
Her får du de lækreste After Eight-trøfler, du kan lave med blot 4 ingredienser. Hver bid smager så englene synger, så det er svært at holde sig til en enkelt.
Ingredienser
Sådan gør du
Beklæd en bageplade med bagepapir. Hak chokoladen fint, og læg den i en skål med After Eight-chokoladerne.
Varm fløden op i en gryde, til den når kogepunktet. Hæld fløden over chokoladen, og lad blandingen stå ca. 1 minut.
Rør i blandingen, til den er glat og blank. Dæk skålen med plastfilm, og sæt den på køl 20-25 minutter, til trøffelmassen er tyknet.
Sæt teskefulde af trøffelblandingen på bagepladen, og sæt den på køl i 25-30 minutter.
Form klumperne til kugler, og rul dem i kakaopulver. Opbevar på køl i en lufttæt bøtte.
Tip!
December er fyldt med hyggelige besøg og festlige anledninger – og hvorfor ikke droppe blomsterbuketten og i stedet give en værtindegave, der kan spises?
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på fransk nougat