After Eight-is

3. november 2020 af .

Foto: Maria Warnke Nørregaard

Har du nogensinde smagt After Eight som is? Med et stort bundt mynte og en pakke mørk chokolade kan du trylle nogle få ingredienser om til lækker is.

Bemærk
Frysetid: Mindst 12 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak mynte fint, og varm halvdelen af det sammen med mælk i en gryde.
Lad mælken simre i 2 minutter, og lad den køle af. Si mynten fra den kolde mælk.
Pisk fløden luftig, og vend den sammen med mælken.
Hæld 1 spsk. sukker over den resterende mynte, og hak sukker og mynte helt fint sammen.
Pisk æggeblommer, sukker og mynte-sukker luftigt, og vend det sammen med mælk og fløde.
Kør massen på en ismaskine, indtil den begynder at blive fast.
Hak chokoladen fint, og vend chokolade i ismassen. Kør ismassen færdig på ismaskinen, og skrab den over i en fryseegnet beholder. Sæt isen i fryseren i mindst 12 timer.
Servér gerne isen i vafler med chokolade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar