Aflange chokoladesmåkager
13. februar 2023
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Sprøde småkager med kakao og pebermynte.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Pisk æg, sukker og kakaopulver skummende og luftigt med en elpisker i en skål.
Sigt mel og hjortetaksalt i dejen, og rør sammen. Tilsæt smør og pebermynte, og rør sammen.
Tril dejen til aflange pølser på størrelse med en lillefinger, og skær dem i i ca. 5 cm lange stykker.
Læg dejstykkerne på en bageplade med god afstand, og bag dem i ovnen i 8-9 minutter, til de er gennembagte.
Afkøl kagerne helt på en bagerist, og opbevar dem i en lufttæt beholder. Servér evt. med et drys flormelis
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk