Aflange chokoladesmåkager

13. februar 2023 af .

Foto: Betina Hastoft

Sprøde småkager med kakao og pebermynte.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Pisk æg, sukker og kakaopulver skummende og luftigt med en elpisker i en skål.
Sigt mel og hjortetaksalt i dejen, og rør sammen. Tilsæt smør og pebermynte, og rør sammen.
Tril dejen til aflange pølser på størrelse med en lillefinger, og skær dem i i ca. 5 cm lange stykker.
Læg dejstykkerne på en bageplade med god afstand, og bag dem i ovnen i 8-9 minutter, til de er gennembagte.
Afkøl kagerne helt på en bagerist, og opbevar dem i en lufttæt beholder. Servér evt. med et drys flormelis

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar