Ærtesuppe med squash og sprød skinke

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Ærter, squash og salat giver suppen en flot grøn farve.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skyl squashen, og skær den i tern. Skræl bagekartoflen, og skær den i grove stykker. Læg squashtern og kartoffelstykker i en gryde, og hæld 1 l grøntsagsbouillon over. Læg låg på, og bring gryden i kog. Lad gryden koge i ca. 25 minutter.
Læg skiver af serranoskinke på en bageplade med bagepapir. Sæt bagepladen i ovnen i 8-10 minutter, til skinken er sprød.
Lad skinken køle af, og bræk den i mindre stykker.
Skær icebergsalaten i mindre stykker, og skyl dem. Læg icebergsalaten i suppegryden sammen med de frosne ærter. Varm suppen igennem i 5 minutter uden låg.
Skyl og hak persillen. Rør persillen i suppen med en ske.
Blend suppen direkte i gryden med en stavblender, til suppen er jævn og cremet og har en flot grøn farve.
Servér suppen i skåle eller dybe tallerkener, og drys med serranoskinken. Spis brød til.

Tip!

Spis suppen varm – eller lad den køle helt af i køleskabet, og nyd den iskold!

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar