Ærtesuppe med kylling

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Ærtesuppen har en mild smag og en fantastisk flot farve.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld hønsebouillon op i en gryde, og bring den i kog.
Kog kyllingebrysterne i suppen i ca. 15 minutter. Skum overfladen af for evt. urenheder med en ske.
Tag kyllingekødet op af suppen, og pluk det i strimler med 2 gafler.
Hæld de frosne ærter i suppen sammen med 5 dl vand. Bring suppen i kog igen, og lad den koge i 5 minutter.
Træk gryden fra varmen, tilsæt basilikum og flødeost, og blend suppen med en stavblender direkte i gryden, til den er jævn og glat.
Læg det strimlede kyllingekød tilbage i suppen, og varm den godt igennem. Smag til med salt og peber.
Server straks med finthakket forårsløg på toppen og groft brød som tilbehør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar