Ærtesuppe med kylling
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Ærtesuppen har en mild smag og en fantastisk flot farve.
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld hønsebouillon op i en gryde, og bring den i kog.
Kog kyllingebrysterne i suppen i ca. 15 minutter. Skum overfladen af for evt. urenheder med en ske.
Tag kyllingekødet op af suppen, og pluk det i strimler med 2 gafler.
Hæld de frosne ærter i suppen sammen med 5 dl vand. Bring suppen i kog igen, og lad den koge i 5 minutter.
Træk gryden fra varmen, tilsæt basilikum og flødeost, og blend suppen med en stavblender direkte i gryden, til den er jævn og glat.
Læg det strimlede kyllingekød tilbage i suppen, og varm den godt igennem. Smag til med salt og peber.
Server straks med finthakket forårsløg på toppen og groft brød som tilbehør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk