Ærtesuppe med chili, ingefær og kokosmælk

Forkæl gæsterne med en grøn thaisuppe, som scorer højt på både smag og udseende.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil hvidløgsfeddene. Skræl ingefæren. Rens chilien. Hak hvidløg, ingefær og chili fint, og steg det i olie i en gryde i 2 minutter.
Skyl spinatbladene, og tilsæt dem sammen med de frosne ærter. Hæld varm bouillon i, og bring suppen i kog.
Lad suppen simre i 10 minutter.
Tag gryden af varmen, og blend suppen glat med en stavblender direkte i gryden. Sæt gryden tilbage over varmen, og tilsæt kokosmælk. Pres saften af citronen. Varm suppen godt igennem, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Anret suppen i skåle eller dybe tallerkener, og pynt med plukket koriander og grøn chili skåret i tynde skiver.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar