Ærtesuppe med bacon og ærteskud

Ærtesuppe med bacon og ærteskud er en nem og frisk ret som selv den yngste i familien vil elske!

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg. Steg dem i olie i en gryde ved middel varme, uden at de tager farve.
Tilsæt frosne ærter og hønsebouillon, og bring det i kog. Lad suppen koge i 10 minutter.
Rør basilikumblade og mascarpone i suppen.
Blend suppen med en stavblender direkte i gryden, til den er jævn og glat.
Pres saften af citronen. Varm suppen igennem, og smag den til med citronsaft, salt og peber.
Skær bacon i tern, og steg dem gyldne på en tør pande. Afdryp på fedtsugende papir. Skyl og pluk ærteskud.
Anret suppen i dybe tallerkener, og drys med bacon og ærteskud. Servér med brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar