Ærtesuppe med bacon og ærteskud
15. marts 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Ærtesuppe med bacon og ærteskud er en nem og frisk ret som selv den yngste i familien vil elske!
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg. Steg dem i olie i en gryde ved middel varme, uden at de tager farve.
Tilsæt frosne ærter og hønsebouillon, og bring det i kog. Lad suppen koge i 10 minutter.
Rør basilikumblade og mascarpone i suppen.
Blend suppen med en stavblender direkte i gryden, til den er jævn og glat.
Pres saften af citronen. Varm suppen igennem, og smag den til med citronsaft, salt og peber.
Skær bacon i tern, og steg dem gyldne på en tør pande. Afdryp på fedtsugende papir. Skyl og pluk ærteskud.
Anret suppen i dybe tallerkener, og drys med bacon og ærteskud. Servér med brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk