Ærtesuppe deluxe

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Den simple, men utrolig lækre ærtesuppe i denne luksusudgave er svaret på en god appetizer.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løget, skær det i skiver, og steg det i halvdelen af olien i en tykbundet gryde. Tilsæt bouillon, og bring det i kog.
Hæld ærterne i gryden, tilsæt dild, og lad suppen koge i 7-8 minutter.
Blend suppen i gryden med en stavblender, til den er ensartet og glat, og rør fløde i. Pres saften af citronen.
Kog suppen i endnu 2 minutter, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Pisk fløden til skum; anret en skefuld flødeskum i hver skål suppe, og pynt med dildkviste. Servér med groft brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar