Ærtesuppe deluxe
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Den simple, men utrolig lækre ærtesuppe i denne luksusudgave er svaret på en god appetizer.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løget, skær det i skiver, og steg det i halvdelen af olien i en tykbundet gryde. Tilsæt bouillon, og bring det i kog.
Hæld ærterne i gryden, tilsæt dild, og lad suppen koge i 7-8 minutter.
Blend suppen i gryden med en stavblender, til den er ensartet og glat, og rør fløde i. Pres saften af citronen.
Kog suppen i endnu 2 minutter, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Pisk fløden til skum; anret en skefuld flødeskum i hver skål suppe, og pynt med dildkviste. Servér med groft brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Den klassiske opskrift på gule ærter