Ærtepesto
1. september 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
En mild og cremet pesto af ærter og mynte, der f.eks. smager skønt i i sandwich og burger eller vendt rundt i en omgang spaghetti.
Ingredienser
Sådan gør du
Blanchér ærterne i en gryde med vand i ca. 20 sekunder, og lad dem afdryppe helt i en sigte.
Skyl og tør mynteblade, og blend dem sammen med ærter og olie i en blender eller multihakker, til konsistensen er cremet.
Smag pestoen til med salt og peber. Fordel den i et rent glas med låg, og opbevar den i køleskabet.
Tip!
Ærtepestoen kan holde sig i køleskabet i 1-2 uger.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk