Ærtepesto

1. september 2021 af .

Foto: Stine Christiansen

En mild og cremet pesto af ærter og mynte, der f.eks. smager skønt i i sandwich og burger eller vendt rundt i en omgang spaghetti.

Ingredienser

Sådan gør du

Blanchér ærterne i en gryde med vand i ca. 20 sekunder, og lad dem afdryppe helt i en sigte.
Skyl og tør mynteblade, og blend dem sammen med ærter og olie i en blender eller multihakker, til konsistensen er cremet.
Smag pestoen til med salt og peber. Fordel den i et rent glas med låg, og opbevar den i køleskabet.

Tip!

Ærtepestoen kan holde sig i køleskabet i 1-2 uger.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar