Ærtehummus med grøntsagsstave
30. april 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Tid til en sund hyggesnack, der oven i købet smager godt? Ærtehummussen står flot til grøntssagsstavene med den smukke grønne farve.
Ingredienser
Sådan gør du
Afdryp kikærter i en sigte. Pil hvidløg. Blend ærter, hvidløg, tahin, mynteblade og kikærter med en stavblender. Smag til med salt og peber.
Skyl og skær agurk i stave. Bræk den træede ende af aspargesene, og rens forårsløg.
Servér grøntsagerne til ærtehummussen sammen med grissinier.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk