Ærtehummus, kyllingespyd og rugbrødsstave
10. november 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Med enkle midler kan du lave en lækker og sund anretning til at hapse af, der også sagtens kan komme med i madpakken eller på picnicen. Rør en nem hummus på kikærter og grønne ærter, og servér den til en omgang lige så nemme kyllingespyd, rugbrødsstave og friske grøntsager.
Ingredienser
Sådan gør du
Dræn og skyl kikærterne.
Findel dem sammen med ærter og hvidløg med en stavblender.
Smag ærtemassen til med tahin, spidskommen, citronsaft og salt og peber.
Steg kyllingespyddene på en pande i ca. 3 minutter på hver side.
Skær hver brødskive i 3 stave, og rist dem sprøde på en brødrister.
Skræl gulerødderne, rens radiserne, og del agurkerne i kvarter på langs.
Servér ærtehummus med kyllingespyd, rugbrødsstave og grøntsager.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk