Ærtehummus, kyllingespyd og rugbrødsstave

10. november 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Med enkle midler kan du lave en lækker og sund anretning til at hapse af, der også sagtens kan komme med i madpakken eller på picnicen. Rør en nem hummus på kikærter og grønne ærter, og servér den til en omgang lige så nemme kyllingespyd, rugbrødsstave og friske grøntsager.

Ingredienser

Sådan gør du

Dræn og skyl kikærterne.
Findel dem sammen med ærter og hvidløg med en stavblender.
Smag ærtemassen til med tahin, spidskommen, citronsaft og salt og peber.
Steg kyllingespyddene på en pande i ca. 3 minutter på hver side.
Skær hver brødskive i 3 stave, og rist dem sprøde på en brødrister.
Skræl gulerødderne, rens radiserne, og del agurkerne i kvarter på langs.
Servér ærtehummus med kyllingespyd, rugbrødsstave og grøntsager.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar