Ærtehummus
30. juni 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Hummus kan varieres på uendeligt mange måder. Den her grønne version har en lækker smag af ærter og passer perfekt til både kiks og forskellige retter med fisk og rejer.
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld ærterne i en sigte, og skyl dem med vand i 1 minut.
Hæld lagen fra kikærterne, og skyl dem i en sigte. Lad kikærterne dryppe af.
Bland ærter, kikærter, cremefraiche, hvidløg og dild i en blender, og blend blandingen sammen.
Riv citronskal, og pres citronsaften. Vend skal og saft i hummussen.
Smag hummussen til med salt og peber.
Servér gerne hummussen på kiks eller til frisk fisk og rejer.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Verdens bedste hummus-opskrift!