Ærtehummus

30. juni 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Hummus kan varieres på uendeligt mange måder. Den her grønne version har en lækker smag af ærter og passer perfekt til både kiks og forskellige retter med fisk og rejer.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld ærterne i en sigte, og skyl dem med vand i 1 minut.
Hæld lagen fra kikærterne, og skyl dem i en sigte. Lad kikærterne dryppe af.
Bland ærter, kikærter, cremefraiche, hvidløg og dild i en blender, og blend blandingen sammen.
Riv citronskal, og pres citronsaften. Vend skal og saft i hummussen.
Smag hummussen til med salt og peber.
Servér gerne hummussen på kiks eller til frisk fisk og rejer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar